Cellulite verminderen

Over cellulite

Veel vrouwen en mannen beschouwen cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, als een schoonheidsprobleem. De oorzaak van cellulite is een combinatie van factoren:

  • dieet
  • gebrek aan lichaamsbeweging
  • hormonale veranderingen
  • ouder worden
  • te weinig water drinken


Hoe vermindert Bailine mijn cellulite?

Wil je ook van cellulite af? Bailine beschikt over een computergestuurde elektrotraining (EMS). We stimuleren de bloedcirculatie, verhogen de activiteit van vetverminderende enzymen en verstevigen de slappe huid. Bailine elektrotraining passen we toe op de probleemgebieden van het lichaam zoals dijen en billen ter vermindering van de cellulite. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Zorg voor je lichaam

De elektrotraningen zijn een uitstekende basis. We raden aan om je te laten adviseren bij het vinden van voedingspatroon dat past bij jouw lichaam. Bailine biedt je ondersteuning met effectieve voedingsadviezen, praktische oefeningen en mentale training. Door een complete dienstverlening en de juiste professionele ondersteuning is het eenvoudig om uw cellulite kwijt te raken – voorgoed!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kun je uitstekend bij ons terecht. Wil je ook doeltreffend jouw cellulite verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefsessie aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws