Slappe bovenarmspieren

Over slappe armspieren

Je kent ze vast wel: slappe spieren in de bovenarmen. Alle vrouwen kampen vroeg of laat met deze lastig te verhelpen kwaal. Hoe komt dit? Vrouwen besteden over het algemeen meer tijd aan het trainen van benen, billen en buik. De triceps (de spier aan de achterkant van de arm) vergeten we vaak tijdens de work-out.

Bailine helpt bij het trainen van de armen

Natuurlijk kun je naar een sportschool gaan en jouw armen weer strak trainen. Helaas kost dit veel tijd en nog meer doorzettingsvermogen. Er bestaat nu ook een eenvoudige manier om je triceps te trainen. In een privé-cabine van de Bailine figuurstudio trainen we jouw spieren op een ontspannen, maar effectieve manier.

Hoe vermindert Bailine mijn slappe bovenarmspieren?

Iedere figuurstudio van Bailine beschikt over een computerprogramma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Door middel van elektrostimulatie prikkelen elektrische impulsen de armspieren. Hierdoor spannen en ontspannen de spieren zich. Een behandeling duurt slechts 10 minuten. Ter vergelijking: je zou in de sportschool ongeveer 40 minuten trainen voor hetzelfde effect!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wil je jouw armen weer laten zien in zomerkleding of een mooie avondjurk? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Barendrecht, Arnhem, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws