Slappe bovenarmspieren

Over slappe armspieren

Je kent ze vast wel: slappe spieren in de bovenarmen. Veel vrouwen kampen vroeg of laat met deze lastig te verhelpen kwaal. Hoe komt dit? Vrouwen besteden over het algemeen meer tijd aan het trainen van benen, billen en buik. De triceps (de spier aan de achterkant van de arm) vergeten we vaak tijdens de work-out.

Bailine helpt bij het trainen van de armen

Natuurlijk kun je naar een sportschool gaan en jouw armen weer strak trainen. Helaas kost dit veel tijd en nog meer doorzettingsvermogen. Er bestaat nu ook een eenvoudige manier om je triceps te trainen. In een privé-cabine van de Bailine figuurstudio trainen we jouw spieren op een ontspannen, maar effectieve manier.

Hoe vermindert Bailine mijn slappe bovenarmspieren?

Iedere figuurstudio van Bailine beschikt over een computerprogramma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen en mannen. Door middel van elektrostimulatie prikkelen elektrische impulsen de armspieren. Hierdoor spannen en ontspannen de spieren zich. Een behandeling duurt slechts 10 minuten. Ter vergelijking: je zou in de sportschool ongeveer 40 minuten trainen voor hetzelfde effect!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wil je jouw armen weer laten zien in zomerkleding of een mooie avondjurk? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Barendrecht, Arnhem, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws