Bekkenbodemklachten

Over bekkenbodemklachten

Bekkenbodemklachten treden vaak op na een bevalling, in de overgang of na meerdere blaasontstekingen. Deze klachten herken je aan verschillende symptomen:

  • Ongewenst urineverlies
  • Problemen bij de ontlasting
  • Zwaar gevoel of pijn in de onderbuik en zelfs rug
  • Seksuele problemen

Helaas is het een onderwerp waar weinig over gepraat wordt. Maar liefst 40% van de vrouwen heeft wel eens last van ongewenst urineverlies.

Bailine helpt bij bekkenbodemklachten

Toch is het mogelijk iets aan deze problemen te doen. Bailine biedt je een gemakkelijke en toegankelijke oplossing. Met de geavanceerde techniek bij Bailine beschik je over een effectief programma en professionele ondersteuning. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen op een bed in de privé-cabine van de Bailine studio.

Hoe vermindert Bailine mijn bekkenbodemklachten?

Door computergestuurde spierstimulatie worden de spieren van de bekkenbodem met elektrische impulsen geprikkeld, waardoor de spieren zich aan- en ontspannen en zo de bekkenbodem weer versterkt wordt.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als chronische pijn of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wil jij jouw bekkenbodem verstevigen en je klachten verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefsessie aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws