Chronische ontstekingen

Over chronische ontstekingen

Chronische ontstekingen kunnen een langdurige plaatselijke reactie van het lichaam op beschadiging van het weefsel zijn. Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn.

Bailine helpt bij chronische ontstekingen

Heb je last van chronische ontstekingen? Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. In onze studio kunnen we jouw klachten verminderen zodat je soepeler kunt bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn chronische ontstekingen?

Elektro-training van Bailine verlicht chronische pijn, ook bij ontstekingen. Door middel van de elektro-simulator trainen we gericht jouw lichaam en verlichten we chronische pijn. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op eigen lichamelijke oefeningen. De gedoseerde elektro-oefeningen van de grote spiergroepen dragen hier aan bij.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wil je jouw chronische ontstekingen verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws