Fibromyalgie

Over fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Bij fibromyalgie steken diverse klachten als pijn, stijfheid, vermoeidheid en soms stemmingswisselingen tegelijkertijd de kop op. De ene keer is het heftig, de andere keer minder, maar de pijn gaat nooit echt weg. Over de oorzaak van fibromyalgie is niets bekend.

Bailine helpt bij fibromyalgie

Heb je last van fibromyalgie? Dan kunnen we jouw algemene spierpijn en spierstijfheid verminderen. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn fibromyalgie?

Blijf pijn de baas en combineer spanning en inspanning met elkaar. Zo helpen we je op weg naar een leven met meer energie en de mogelijkheid om soepeler te bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefbehandeling aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws