Lage rugpijn

Heb je last van pijn in de rug? De oorzaak ligt vaak bij de buikspieren. Je gebruikt je buikspieren vaker dan dat je in eerste instantie denkt. Wanneer jouw buikspieren niet of nauwelijks getraind zijn, gaat het lichaam het compenseren. Dan neemt de rug vaak de extra ballast over.

Bailine helpt bij rugklachten

Met de elektrotraining van Bailine kunnen we specifieke gebieden van jouw lichaam trainen. Doordat de buikspieren slap zijn, kan de rug overbelast raken. In dit geval trainen we met de Bailine elektrotraining uw buikspieren.

Hoe vermindert dit mijn rugpijn?

We maken de buikspieren sterker door middel van onze elektrotraining. Hierdoor kunnen de buikspieren de last van de rug overnemen. Zo krijgt de rug meer ontspanning en neemt de rugpijn af. Blijf pijn de baas door spanning en inspanning met elkaar te combineren. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra -steuntje in de rug. Wil je zorgeloos en op een ontspannen manier jouw rugklachten verminderen? Probeer dan zelf ook eens de Bailine elektrotraining. Vraag hier nu jouw gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws