Menstruatiepijn

De maandelijkse menstruatie is voor iedere vrouw verschillend. De lengte van de periode verschilt, net als de mate van heftigheid. Eén op de vier vruchtbare vrouwen kampt tijdens haar periode met typische pijnen en bijverschijnselen.

Menstruatiepijn wordt veroorzaakt door krachtige samentrekking van de baarmoeder (uterus) die het baarmoederslijmvlies afstoot. De pijn wordt langzaam erger en verdwijnt na een hoogtepunt meestal weer snel.
Mogelijke symptomen van menstruatiepijn:

  • Lichte tot hevige steken of krampen in de baarmoeder (tijdens afstoting van het extra baarmoederweefsel). De pijn kan uitstralen naar benen en rug.
  • Rugpijn
  • Pijn in de benen
  • Hoofdpijn

Bailine helpt bij het verminderen van menstruatiepijn

Bewegen en sporten is tijdens de menstruatieperiode erg belangrijk. Hierdoor verminder je namelijk de contracties in de onderbuik. Je zult merken dat je minder vaak last hebt van pijn, die bovendien afneemt in heftigheid. De pijnklachten weerhouden je misschien om actief te gaan sporten. In dat geval kunnen de Bailine behandelingen voor jou uitkomst bieden!

Hoe vermindert dit mijn menstruatiepijn?

Tijdens de behandelingen bij Bailine lig je ontspannen in een cabine van de Bailine studio. Door middel van elektrostimulatie prikkelen we de spieren in het lichaam met elektrische impulsen. Hierdoor spannen en ontspannen de spieren zich. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als chronische pijn of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wil je ook snel en effectief jouw menstruatiepijn verminderen? Vraag gratis een Bailine proefbehandeling aan en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaa, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws