Menstruatiepijn

De maandelijkse menstruatie is voor iedere vrouw verschillend. De lengte van de periode verschilt, net als de mate van heftigheid. Eén op de vier vruchtbare vrouwen kampt tijdens haar periode met typische pijnen en bijverschijnselen.

Menstruatiepijn wordt veroorzaakt door krachtige samentrekking van de baarmoeder (uterus) die het baarmoederslijmvlies afstoot. De pijn wordt langzaam erger en verdwijnt na een hoogtepunt meestal weer snel.
Mogelijke symptomen van menstruatiepijn:

  • Lichte tot hevige steken of krampen in de baarmoeder (tijdens afstoting van het extra baarmoederweefsel). De pijn kan uitstralen naar benen en rug.
  • Rugpijn
  • Pijn in de benen
  • Hoofdpijn

Bailine helpt bij het verminderen van menstruatiepijn

Bewegen en sporten is tijdens de menstruatieperiode erg belangrijk. Hierdoor verminder je namelijk de contracties in de onderbuik. Je zult merken dat je minder vaak last hebt van pijn, die bovendien afneemt in heftigheid. De pijnklachten weerhouden je misschien om actief te gaan sporten. In dat geval kunnen de Bailine behandelingen voor jou uitkomst bieden!

Hoe vermindert dit mijn menstruatiepijn?

Tijdens de behandelingen bij Bailine lig je ontspannen in een cabine van de Bailine studio. Door middel van elektrostimulatie prikkelen we de spieren in het lichaam met elektrische impulsen. Hierdoor spannen en ontspannen de spieren zich. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als chronische pijn of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wil je ook snel en effectief jouw menstruatiepijn verminderen? Vraag gratis een Bailine proefbehandeling aan en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaa, Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws