Reumaklachten

Heb je last van reuma? Dan ken je de beperkingen die reuma met zich meebrengt. Daarnaast is het ook nog eens een lichamelijke én geestelijke uitputtingsslag. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen beweging en ontspanning.

Rust is verstandig, maar te veel rust kan spierverslapping of verstijving van de gewrichten veroorzaken. Probeer daarom ook eens de Bailine methode.

Bailine helpt bij reumaklachten

Vind ontspanning in de Bailine trainingen. Wij trainen jouw spieren gericht en maken ze sterker, terwijl jij heerlijk ontspant. De Bailine elektrotrainingen bevorderen de bloedcirculatie. Het is bewezen dat reumaklachten af kunnen nemen door een goede bloedcirculatie.

Hoe vermindert dit mijn klachten bij reuma?

Wetenschappelijk staat er niets zwart op wit over onze behandelingen. Maar wat wij wel weten: onze klanten geven aan dat hun klachten verminderen na de Bailine behandelingen en dat zij weer beter bewegen. En dat is voor ons het bewijs dat wij nodig hebben! Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als bekkenbodemklachten of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wil jij je ook beter voelen zonder intensieve inspanningen? Probeer dan zelf ook eens de Bailine elektrotraining. Vraag gratis en vrijblijvend een proefbehandeling aan en ervaar wat Bailine voor jou kan betekenen!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda of Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws