Sportblessures

Miljoenen mensen sporten; man, vrouw, jong en oud. Sporten is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. Dat er ook (soms blijvende) schade aan het lichaam kan ontstaan door ondoordacht beoefenen van een sport realiseert zich lang niet iedereen. Volgens NOC NSF lopen ieder jaar ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders een sportblessure op.

Bailine helpt bij sportblessures

Heb je last van een sportblessure? Heb je een actief leven en word je belemmerd door een of meerdere blessures die jouw leven een stuk minder comfortabel maken?

Bailine kan helpen om jouw sportblessures te verminderen en nieuwe blessures in de toekomst te voorkomen.

Het gebruik van spierstimulatoren is de basis voor onze computergestuurde elektrotraining.

Hoe vermindert dit mijn sportblessures?

De computergestuurde elektrotraining van Bailine zorgt door middel van elektrostimulatie dat de spieren met effectieve impulsen worden geprikkeld, zodat deze gestimuleerd en versterkt worden.

Ook met blessures is het mogelijk om toch te komen trainen. Samen met de Bailine therapeut bespreken jullie de mogelijkheden die passen in jouw trainingsprogramma.

EMS (elektrostimulatie) is zowel voor getrainde als ongetrainde sporters een geschikte methode om verschillende vormen van spierkracht mee op te bouwen.

Voor revalidatie of esthetische doeleinden kan EMS ook de methode zijn voor de opbouw van spiermassa.

Herken jij deze klachten of blessures?

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als bekkenbodemklachten of chronische ontstekingen staan we voor je klaar. Wil je jouw sportblessures verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws