Stressincontinentie

We onderscheiden twee soorten incontinentie: urine-incontinentie en stressincontinentie. Urine-incontinentie komt voor bij 30% tot 40% van vrouwen boven de 45 jaar. Stressincontinentie gaat vaak gepaard met een verzwakking van de bekkenbodemspieren. Een verzwakking van deze spieren kan ontstaan door overgewicht, na een bevalling of na een buikoperatie. Bij stressincontinentie kan urineverlies optreden door te lachen, niezen en hoesten. Ook bij optillen, traplopen, seks of sporten kan het voorkomen. Een tekort aan vrouwelijke hormonen (oestrogenen) kan zorgen voor een verminderde functie van de sluitspieren van de blaas.

Bailine helpt bij incontinentie

Incontinentie is een taboe en slechts een klein percentage zoekt hulp hierbij. Dat komt omdat niet iedereen weet dat ze er wat aan kunnen doen! Je kunt jouw spieren op gemakkelijke wijze weer krachtiger maken en zo uw incontinentie tegengaan. Met de geavanceerde techniek van Bailine beschik je over een effectief programma en professionele ondersteuning.

Hoe vermindert dit mijn incontinentie?

De computergestuurde elektrotraining van Bailine zorgt door middel van elektrostimulatie dat de spieren van de bekkenbodem met elektrische impulsen worden geprikkeld, zodat deze gestimuleerd en versterkt wordt.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als bekkenbodemklachten of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wil je jouw incontinentie verminderen of zelfs verhelpen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine in Alphen aan den Rijn, Amsterdam-Zuid, Arnhem, Barendrecht, Den Haag, Dongen, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, , Scheemda, Tilburg en Utrecht is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbehandeling.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws