Open je eigen vestiging

Zelfstandig ondernemen als Bailine professional?

Heb je altijd al gedroomd over een eigen onderneming? Heb je affiniteit met een gezonde levensstijl en help je graag mensen? Dan is een eigen Bailine figuurstudio wellicht wat voor jou! Pak deze unieke kans en start als franchiser bij Bailine.

Gezocht: vrouwelijke en mannelijke ondernemers!

Bailine zoekt ondernemende vrouwen en mannen die een Bailine studio willen beginnen. Een eigen onderneming is een gigantische uitdaging en enorm afwisselend. Geen dag is hetzelfde met een eigen studio! Een succesvol bedrijf runnen is een missie, maar zeer motiverend, uitdagend en lonend.

Het succes uit Scandinavië

Bailine® is van origine een Noorse organisatie die vrouwen en mannen helpt met figuurvorming, voedingsadviezen, mentale coaching en pijnbestrijding. Je kunt bij Bailine ook terecht voor een natuurlijke facelift van het gezicht. Bailine® streeft naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. Het Bailine concept is gebaseerd op de 5 bovenstaande dimensies, waarbij het gebruik van spiersimulatoren de basis is. Bailine bestaat al meer dan 50 jaar en is opgericht door wetenschapper Kurt Bai.

Cosmetic Training Simulator

De CTS, ook wel EMS genoemd, biedt de mogelijkheid om door middel van elektrische impulsen de spieractiviteit te stimuleren. Het verhogen van de spieractiviteit zorgt voor vetverbranding en spierversteviging. De simulator stimuleert ook spieren die je bijna niet gebruikt, op deze manier heb je de mogelijkheid om de spieractiviteit zeer gericht te stimuleren.

De impulsen spannen en ontspannen de spieren, waardoor het lichaam steviger en strakker wordt. De verschillende programma’s worden afgestemd op het lichaamstype en persoonlijke doelstelling van de klant.

Waarom kiezen vrouwen en mannen voor Bailine?

  • Bailine is een succesvol bewezen concept, al meer dan 50 jaar
  • Snelle resultaten al bij 5 à 6 behandelingen
  • Doelgericht verlies van centimeters
  • Verstevigt de huid en figuur
  • Opbouw van spiermassa
  • Persoonlijke begeleiding
  • Verlichten van acute of chronische pijn
  • Garantie

Klik hier voor meer informatie!

Heb je een vraag of opmerking?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

 

Heb je interesse en ben je benieuwd of het starten van een eigen Bailine studio iets voor jou is? 
Ellen Vink (Bailine Nederland) komt graag met je in contact! 
Je kunt haar bereiken op: 06 13726 222 of mail naar: e.vink@sanocorpo.nl

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?

Geplaatst op: 2021-06-10

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren? Trakteer hem op vaderdag met een cadeaubon of gratis proefbehandeling en laat hem verrassen door Bailine! Wat is spierstimulatie? Wist je d...

Lees meer Meer nieuws
Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Geplaatst op: 2021-06-03

Je leeft voor je gevoel dezelfde leefstijl als vroeger en tóch word je steeds zwaarder. Herkenbaar? Wij leggen je vandaag graag uit waarom dit best logisch is en hoe je hier iets aan kunt veranderen! ...

Lees meer Meer nieuws