10 kilo afvallen in 10 weken? Celine kreeg het voor elkaar met Bailine!

“Ik was opzoek naar een doeltreffende manier om aan mijn lichaam te werken, een alternatief voor de sportschool”, vertelt Celine. “Bailine trok mijn aandacht, het was het totaalconcept dat me over de streep heeft getrokken om het te proberen. Ik ben niet iemand die snel naar de sportschool gaat of zich inschrijft voor een groepsles. Zelf houd ik meer van een persoonlijke benadering in een kleinschalige omgeving, zeker nu tijdens deze Corona periode.”

“Bij Bailine wordt deze persoonlijke benadering geboden. Het is niet alleen de behandeling zelf. Samen stel je een behandelplan op, je krijgt voedingsadvies en krijgt voldoende begeleiding in het gehele proces. Die stok achter de deur is prettig en het maakt dat ik met volle motivatie aan mijn Bailine avontuur begon.”

“Mijn doel was duidelijk. Ik begon met Bailine om een reden. Ik wilde gewicht verliezen en mij weer prettiger in mijn vel voelen. Bij Bailine ga je aan de slag met het doorbreken van de vastgeroeste eetgewoontes. Je neemt samen je oude eetpatroon onder de loep en krijgt advies hoe je deze oude eetgewoontes kunt vervangen voor gezondere opties.”

“De behandelingen bij Bailine zijn op basis van EMS (elektrostimulatie) en vinden plaats in een privécabine. De Bailine therapeute stelt het juiste programma in. Van tevoren had ik niet echt verwachtingen maar wat ik heel bijzonder vind is dat de behandelingen per keer ook echt zwaarder worden. Je voelt dat je steeds meer aan kunt en dat motiveert enorm!”

“De persoonlijke coaching en de weegmomenten helpen enorm om structuur aan te brengen in het hele proces. Ik zag mezelf groeien en als je dan de voortgang ziet geeft dat een enorme boost! Je merkt ook echt dat voeding steeds meer, op een goede manier, in je systeem komt.”

De resultaten
"Mijn eerste behandeling was op 30 april ik was toen 77,5kg (met een lengte van 1,68m).
De laatste Bailine behandeling was op 8 juli en toen woog ik 68 kg en was ik 42cm kwijtgeraakt! Een prachtig resultaat waar ik zelf meer dan trots op ben!
Maatje 36 is voor mij niet nodig maar wanneer ik met 68kg mijn bikini aantrek voel ik me een stuk zelfverzekerder! En wanneer je lekkerder en strakker in je vel zit straal je dit ook uit, zo kreeg ik ook meer complimenten vanuit mijn omgeving!"

"Een leuke bijkomstigheid is dat een vergoeding in sommige situaties mogelijk is via de zorgverzekering, ik heb hier gebruik van kunnen maken!"

Ben je benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Vraag hier een gratis proefbehandeling aan en maak vrijblijvend kennis met Bailine!

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Geplaatst op: 2022-03-24

  Wist je dat je stofwisseling vertraagt wanneer je minder eet? Zodra je porties wat groter worden sla je deze direct op.  De start van het jojo-effect. Heel vaak gaat het niet allee...

Lees meer Meer nieuws
Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws