Afvallen door meer te eten? Het kan!

 

Wist je dat je stofwisseling vertraagt wanneer je minder eet?

Zodra je porties wat groter worden sla je deze direct op. 
De start van het jojo-effect. Heel vaak gaat het niet alleen om hoeveel  je eet maar ook om wat je eet en wanneer je dat doet.
Wees realistisch. Investeer in je gezondheid door de eetgewoontes in kaart te brengen. Welke momenten kun je anders invullen? Welke ingredienten vind je lekker. Wanneer heb je juist wel tijd om wat langer in de keuken te staan en wanneer ga je liever voor een snelle snack. Wees eerlijk naar jezelf. Afvallen gaat om veel meer dan het verliezen van centimeters. 

Als je gezond in je lichaam wil zitten is het essentieel om op tijd te eten. Gun jezelf de juiste voedingsstoffen. Het is de brandstof van het lichaam en het geeft je de kracht om dat te kunnen doen wat jij graag wil. 
Schrap eetmomenten niet weg maar verdeel je voeding juist over de dag. Zo houd je de stofwisseling hoog en voorkom je ook het hongergevoel. 

Benieuwd welke ingredienten geschikt zijn om toe te voegen aan jouw voedingspatroon waardoor je andere ongezondere eetmomenten kunt beperken? 
Onze Bailine specialisten staan graag voor je klaar om jouw levensstijl onder de loep te nemen. Een eerste kennismaking en proefbehandeling zijn helemaal gratis en kun je hier eenvoudig inplannen.

Leestip!

Een leuke leestip voor thuis: het Bailine boek!

Het Bailine boek geeft je meer inzicht over je figuur, gewicht, eetpatronen, voeding en geeft je een leidraad welk voedingspatroon het beste bij jou past. Daarnaast staat het boek vol met handige recepten, voedingstabellen en (ontspannings) oefeningen. Kortom een praktisch boek om meteen mee aan de slag te gaan op weg naar een gezonder leven met een mooi figuur.

Het boek is voor €15,95 te verkijgen in de Bailine studio.

Eieren tijdens de Pasen? Zo gezond is het!

Eieren tijdens de Pasen? Zo gezond is het!

Geplaatst op: 2022-04-14

Een ei ongezond? Dit weekend vieren we Pasen! En hoe kun je dat nou beter vieren dan met eieren? Gekookt, gebakken of gepocheerd de mogelijkheden van eieren zijn eindeloos.  Tot nog niet zo lang geled...

Lees meer Meer nieuws
Afvallen door meer te eten? Het kan!

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Geplaatst op: 2022-03-24

  Wist je dat je stofwisseling vertraagt wanneer je minder eet? Zodra je porties wat groter worden sla je deze direct op.  De start van het jojo-effect. Heel vaak gaat het niet allee...

Lees meer Meer nieuws