Christianne is per 1 januari 2021 de trotse eigenaresse van Bailine Haarlem!

Christianne heeft het roer omgegooid en is per 1 januari 2021 de trotse eigenaresse van Bailine Haarlem. Christianne neemt hiermee het stokje over van voormalig eigenaresse Collette. Ben je benieuwd naar de drijfkracht van Christianne, naar haar ideeën en dromen als Franchiseondernemer of heb je misschien zelf interesse om een eigen Bailine studio te openen? Christianne vertelt je graag alles over haar Bailine ervaring tot nu toe!

Per 1 januari 2021 ben jij de nieuwe eigenaresse van Bailine Haarlem. Hoe is Bailine op je pad gekomen en wat maakt dat je het roer omgooide en de studio graag wilde overnemen?

“Het ondernemerschap heeft altijd in me gezeten. Acht jaar lang heb ik een winkel gehad in sieraden en accessoires in Haarlem. De winkel heb ik altijd met veel plezier gerund maar op een gegeven moment was de koek op. Die laatste tien jaar van mijn carrière die wilde ik graag uitvoeren in loondienst. Tenminste dat nam ik me voor, lacht Christianne.”

“Als ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen kwam ik bij Collette in de studio in Haarlem. Het Bailine concept werkt super voor mij dus ik bezocht Bailine Haarlem op regelmatige basis. Alsof het zo moest zijn zag ik de aankondiging van Collette voorbij komen op Facebook. Ze zocht een nieuwe eigenaresse voor Bailine Haarlem! Dit kon wel eens iets voor mij zijn dacht ik, maar ik parkeerde die gedachte snel weer. Geen eigen zaak meer voor mij. Totdat Collette er zelf over begon en de gedachte in mijn hoofd bleef hangen. Ik sprak er veel over met mijn man. We verdiepten ons in Bailine en kwamen erachter dat Bailine al meer dan 50 jaar bestaat en de studio in Haarlem ook al ruim 13 jaar. Dat is niet zonder reden, vond ook mijn man.”

“Om de knoop door te hakken maakte ik een afspraak met Ellen Vink van Bailine Nederland. Ellen vertelde me alles over het Franchise concept. Met name het stukje begeleiding dat bij franchise komt kijken spreekt me aan. Ik hoef zelf het wiel niet meer uit te vinden en als ik even wil sparren dan heb ik die mogelijkheid. Ellen zag in mij de ondernemer waar zij naar op zoek was en we besloten de samenwerking aan te gaan!”

Hoe ga jij dit avontuur in?

“Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel kennis op gedaan op het gebied van ondernemen. Ik heb affiniteit met voeding en gezondheid maar als ervaringsdeskundige ken ik ook de valkuilen, de onwetendheid en de smoesjes. Intern word ik opgeleid en het voordeel van deze periode is dat ik daar extra de tijd voor kan nemen nu de studio nog gesloten is. Uitgeleerd ben je nooit en daarom zal ik tijdens mijn werk cursussen en trainingen blijven volgen om mijn kennis en netwerk te vergroten. Binnen Bailine wisselen we ook de kennis en ervaring met elkaar uit door middel van seminars en het ‘Bailine Cafe’. Natuurlijk kom ik ook wel eens dingen tegen waarvan ik de kennis nog niet heb, dan schakel ik met Ellen en helpt zij me tot een oplossing te komen. Juist die ondersteuning en die collegialiteit vind ik heel prettig! We zijn los van elkaar ondernemers maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel.”

Wat is je persoonlijke drijfkracht?

“Ik wil iets doen waar ik echt blij van word en dat is mensen helpen! Wanneer je iets doet waar je energie van krijgt kun je zoveel meer. Zeker gezien mijn eigen ervaring weet ik hoe waardevol het kan zijn als je wel een manier vindt om lekkerder in je vel te komen en te blijven. Wanneer een klant blij de studio uitgaat met mooie resultaten maakt me dat trots. Of het nu gaat om figuurvorming of pijnbestrijding dat maakt voor mij geen verschil. Ik vind het heel fijn dat ik met mijn studio mensen een alternatief kan bieden om fit te blijven.”

Waar hoop je over een jaar te staan met Bailine Haarlem?

“Dat ik mijn weg heb gevonden in het helpen en begeleiden van mannen en vrouwen om hun doelstellingen te behalen. Ik hoop dat ook veel mensen ten behoeve van pijnbestrijding hun weg naar mijn studio weten te vinden. Naast de mooie resultaten in figuurvorming heb ik ook prachtige resultaten gezien bij mensen met (chronische) pijnklachten.”

Zou je anderen ook aanraden om Bailine ondernemer te worden en waarom?

“Zeker! Ondanks dat ik nog maar sinds kort ben begonnen ben ik heel positief over mijn ervaring met Bailine tot nu toe. Het is een succesvol concept en met elkaar werken we hard om het merk Bailine nog beter in de markt te zetten.”

“Als Franchise ondernemer vind ik het heel prettig dat ik de vrijheid heb om te ondernemen maar wel in een vertrouwde omgeving. Het vangnet is goed en wanneer ik met bepaalde vragen zit op het gebied van ondernemen kan ik deze ook altijd bij Ellen of één van de Bailine dames neerleggen. Uiteindelijk streven we er met elkaar naar om zo veel mogelijk mannen en vrouwen kennis te laten maken met Bailine en hen de kracht van het concept te laten ervaren.”

 

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws