Dag van de ondernemer 2021

 

Het is vandaag de dag van de ondernemer! Een mooi moment om onze gepassioneerde en gedreven Franchise ondernemers in het zonnetje te zetten. Met elkaar doen we er alles aan om zoveel mogelijk vrouwen én mannen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Maar wie zijn onze Bailine therapeuten? Wat is hun drijfkracht en waarom hebben zij gekozen om juist voor Bailine te kiezen? We lichten graag een aantal bijzondere interviews uit! Samen streven we naar landelijke dekking zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met de kracht van Bailine. 

Waarom Bailine?

“Je kan zoveel voor mensen betekenen. Je moet wel een mensenmens zijn en zeker niet achterover gaan leunen. Als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt is dat goud waard. Het Bailine concept is goed en het werkt. Je hoeft het wiel niet zelf meer uit te vinden.”
Bernardine -  Bailine Alphen aan den Rijn & Bailine Amsterdam Zuid

Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/bernardine-vertelt-over-haar-ervaring-als-franchise-ondernemer?fbclid=IwAR3ntDB0oIKJqMFIw3K1k5JYidTBLCQq8LMtPMIqCH71-W32fSueghaTSTk


“Bailine is ook veel meer dan figuurvorming, voedingsadvies of pijnbestrijding. Het is ook de aandacht, het samen stellen van doelen, het gezien worden. Zeker in deze periode en de periode die achter ons ligt. Wanneer afstand en het ontbreken van een connectie een rol spelen.”
Susan – Bailine Scheemda
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/in-gesprek-met-susan-van-bailine-scheemda

“We bieden onze klanten met de bailine programma’s een trainingsprogramma wat ook mensen die lichamelijke ongemakken ervaren kunnen doen. Dit in combinatie met de persoonlijke voedingsadviezen en mentale ondersteuning maakt dat we samen een doel kunnen stellen dat wel haalbaar is. Beweging, voedingsadvies en mentale ondersteuning, dat alles onder 1 dak!”
Jeanne – Bailine Roermond
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/in-gesprek-met-jeanne-niessen-van-bailine-roermond

Wat is de drijfkracht als Franchise ondernemer?

Het bevalt me heel goed om franchise ondernemer te zijn! Persoonlijk ben ik blij als ik heb kunnen bijdragen aan een gezondere leefstijl. Uiteindelijk moet men het zelf doen, maar als ik de juiste inzichten en handvatten heb kunnen aanreiken en zo een klein stukje kan bijdragen, dan maakt mij dat happy.”
Tineke – Bailine Oegstgeest
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/in-gesprek-met-tineke-van-bailine-oegstgeest

“Ik weet zelf hoe happy ik ervan word door fit en in shape te zijn en dit gun ik iedereen. Ik ben gek op krachttraining maar ik weet ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Met Bailine kan ik krachttraining toegankelijk maken voor iedereen! Samen doelstellingen bereiken die voorheen onbereikbaar leken dat is enorm dankbaar werk.”
Kim – Bailine Eindhoven
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/per-1-april-is-kim-van-vliet-de-trotse-eigenaresse-van-bailine-eindhoven

“Ik wil iets doen waar ik echt blij van word en dat is mensen helpen! Wanneer je iets doet waar je energie van krijgt kun je zoveel meer. Zeker gezien mijn eigen ervaring weet ik hoe waardevol het kan zijn als je wel een manier vindt om lekkerder in je vel te komen en te blijven. Wanneer een klant blij de studio uitgaat met mooie resultaten maakt me dat trots. Of het nu gaat om figuurvorming of pijnbestrijding dat maakt voor mij geen verschil. Ik vind het heel fijn dat ik met mijn studio mensen een alternatief kan bieden om fit te blijven.”

Christianne – Bailine Haarlem
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/christianne-is-per-1-januari-2021-de-trotse-eigenaresse-van-bailine-haarlem

“Mijn drijfveer zijn mijn klanten. Het is elke dag weer interessant en gezellig om mijn klanten te helpen hun doel te laten bereiken en ervoor te zorgen dat zij gezond en fit worden en blijven. Fantastisch toch? Ik geniet van de reuring!”

Desiree – Bailine Barendrecht
Lees hier verder…
https://www.bailinestudio.nl/over/blog/per-1-januari-2021-neemt-bailine-specialiste-desiree-meijer-bailine-papendrecht-over-van-ellen-vink

Wil jij ook het roer omgooien en ondernemer worden?

 

Juist nu is de vraag naar nieuwe Bailine studio's enorm groot omdat er meer dan ooit wordt gerealiseerd hoe belangrijk onze gezondheid is. Verover jij samen met ons Nederland met de Bailine formule? Pak deze unieke kans en start als franchiser bij Bailine! Lees hier verder https://www.bailinestudio.nl/open-je-eigen-vestiging

Dag van de ondernemer 2021

Dag van de ondernemer 2021

Geplaatst op: 2021-11-20

  Het is vandaag de dag van de ondernemer! Een mooi moment om onze gepassioneerde en gedreven Franchise ondernemers in het zonnetje te zetten. Met elkaar doen we er alles aan om zoveel mogelijk vrouwen...

Lees meer Meer nieuws
Vitamine C waarom eigenlijk?

Vitamine C waarom eigenlijk?

Geplaatst op: 2021-11-08

Vitamine C waarom eigenlijk?

Lees meer Meer nieuws