De kracht van Bailine in het AD!

Deze week in het AD:

De rol van overgewicht en het immuunsysteem bij COVID-19. En hoe Bailine je kan helpen om binnen enkele weken je immuunsysteem een boost te geven! 

Juist nu wordt een gezonde leefstijl als moeilijk ervaren. Onze Bailine specialisten gaan graag de uitdaging met je aan! 

Met persoonlijke begeleiding, de kracht van elektrostimulatie en een flinke dosis energie staan wij voor je klaar om je te begeleiden. Of het nu gaat om figuurvorming, mentale motivatie of (chronische) pijnklachten. 

Benieuwd hoe we dit doen? Lees hier gratis het hele artikel:
 

Het artikel op groter formaat lezen dat kan hier. We staan op bladzijde 27!

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Plan hier alvast een eerste kennismaking in. Een proefbehandeling is helemaal gratis!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws