Jaaroverzicht

2020 wat een jaar! Voor het eerst gingen we aan de slag met de kickstartweken. Het was het jaar waarin we opnieuw honderden vrouwen maar ook mannen mochten helpen bij het realiseren van een gezonde levensstijl! Gezondheid is belangrijker dan ooit. Vele doelen zijn behaald met behulp van ons concept. Ook wij kregen te maken met de pandemie, ruim 6 weken gesloten in het voorjaar, en helaas wederom ook nu gesloten. Door de pandemie zijn we een belangrijke spil geworden voor velen om te werken aan de gezondheid. We zijn ons nog meer bewust geworden van  de kracht van onze behandelingen en onze behandelwijze. Meer dan trots zijn we met elkaar dan ook op alle bestaande studio's die ondanks deze pandemie, ook dit jaar weer, succesvol waren!

2020 was ook het jaar waarin maar liefst 3 Franchise ondernemers hebben besloten om een tweede vestiging te starten met een nieuwe vestiging in Tilburg en twee overnames van Amsterdam en Papendrecht. Bailine Tilburg is al geopend. 1 nieuwe franchiseneemster neemt Bailine Haarlem over. 3 nieuwe franchisenemers tekenden een contract voor een nieuwe vestiging waarvan Bailine Roermond met behulp van crowdfunding haar deuren al heeft kunnen openen. In 2021 zullen de vestigingen openen in Eindhoven en Arnhem. 

We staan aan de voet van 2021 en dat belooft, ondanks de huidige omstandigheden, weer een mooi jaar te gaan worden. Een jaar waarin we opnieuw tegen de stroom in gaan. Met de overname van de studio in Papendrecht kan ik, Ellen Vink, de volle focus leggen op het uitrollen van het Bailine concept, zodat nog meer vrouwen én mannen de kracht van Bailine kunnen ervaren. 

We hopen binnenkort weer onze studio’s te mogen openen zodat we met volle energie aan de slag kunnen gaan om samen onze dromen om te zetten in realiteit! Gezondheid is en blijft belangrijker dan ooit. Juist nu! 

Namens Bailine Nederland wensen wij je een fit en gezond 2021!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws