Jaaroverzicht

2020 wat een jaar! Voor het eerst gingen we aan de slag met de kickstartweken. Het was het jaar waarin we opnieuw honderden vrouwen maar ook mannen mochten helpen bij het realiseren van een gezonde levensstijl! Gezondheid is belangrijker dan ooit. Vele doelen zijn behaald met behulp van ons concept. Ook wij kregen te maken met de pandemie, ruim 6 weken gesloten in het voorjaar, en helaas wederom ook nu gesloten. Door de pandemie zijn we een belangrijke spil geworden voor velen om te werken aan de gezondheid. We zijn ons nog meer bewust geworden van  de kracht van onze behandelingen en onze behandelwijze. Meer dan trots zijn we met elkaar dan ook op alle bestaande studio's die ondanks deze pandemie, ook dit jaar weer, succesvol waren!

2020 was ook het jaar waarin maar liefst 3 Franchise ondernemers hebben besloten om een tweede vestiging te starten met een nieuwe vestiging in Tilburg en twee overnames van Amsterdam en Papendrecht. Bailine Tilburg is al geopend. 1 nieuwe franchiseneemster neemt Bailine Haarlem over. 3 nieuwe franchisenemers tekenden een contract voor een nieuwe vestiging waarvan Bailine Roermond met behulp van crowdfunding haar deuren al heeft kunnen openen. In 2021 zullen de vestigingen openen in Eindhoven en Arnhem. 

We staan aan de voet van 2021 en dat belooft, ondanks de huidige omstandigheden, weer een mooi jaar te gaan worden. Een jaar waarin we opnieuw tegen de stroom in gaan. Met de overname van de studio in Papendrecht kan ik, Ellen Vink, de volle focus leggen op het uitrollen van het Bailine concept, zodat nog meer vrouwen én mannen de kracht van Bailine kunnen ervaren. 

We hopen binnenkort weer onze studio’s te mogen openen zodat we met volle energie aan de slag kunnen gaan om samen onze dromen om te zetten in realiteit! Gezondheid is en blijft belangrijker dan ooit. Juist nu! 

Namens Bailine Nederland wensen wij je een fit en gezond 2021!

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van  een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Geplaatst op: 2021-04-22

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van Corona? Heb je last van vermoeidheidsklachten, ben je je spierkracht deels verloren en voel je je futloos? Onze Bailine-methode kan je helpen om je spieren op een to...

Lees meer Meer nieuws
Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws