Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk)

Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk. Marga neemt hiermee het stokje over van voormalig eigenaresse Margriet. Benieuwd hoe de overname tot stand is gekomen, met welke achtergrond Marga dit avontuur aangaat en wat haar drijfkracht is? Ze vertelt het je graag!
 

Marga, wat leuk dat je vandaag iets wil vertellen over jouw ervaring met Bailine tot nu toe! Laten we beginnen bij het begin: Hoe en wanneer ben je met Bailine in contact gekomen?
“Dat is eigenlijk op een bijzondere manier gegaan. Het was mei 2021. Op advies van een vriendin stapte ik de studio van Bailine Rijswijk binnen voor een bloedanalyse. Al een tijdje voelde ik me niet helemaal lekker. Ik was erg moe en kon me lastig focussen. Eenmaal binnen in de studio maakte ik kennis met eigenaresse Margriet en voor het eerst zag ik een Bailine studio vanbinnen. Wow! Wat een mooie cabines maar hoe werkt het? Heel even parkeerde ik die gedachte. Ik kwam tenslotte voor de bloedanalyse. Margriet stelde me verschillende vragen over voeding, suppletie en sport. Door mijn achtergrond, in sport en bewegen, zaten we al snel diep op de inhoud.

Twee weken later ging ik terug naar de studio voor de uitslag van de bloedanalyse. Het waren verrassende uitslagen! Eenmaal in gesprek liet Margriet weten dat zij binnen Bailine iets anders gaat doen en op zoek is naar iemand die de studio wil overnemen.

Zelf ben ik gewichtscoach geweest en daarnaast heb ik sportlessen gegeven en ben ik actief geweest als fitnessbegeleider. Sport en voeding altijd afzonderlijk van elkaar. Dat dit bij Bailine met elkaar verweven is vond ik direct interessant. Elektrostimulatie kende ik toen nog niet. 


Hoe was je eerste ervaring met EMS?
Sinds de Corona pandemie werk ik veel thuis en sport ik veel minder. Met rugklachten als gevolg. Margriet raadde me aan om eens EMS (elektrostimulatie) te proberen in een privécabine waar ik eerder al zo nieuwsgierig naar was. Wat ik toen ervaarde was zo ontzettend gaaf! Na een half uur aan de elektropads kon ik pijnloos mijn veters strikken! Waarom heb ik hier nog niet eerder van gehoord?

Direct kocht ik een kaart van 10 behandelingen. Ik was op slag verliefd op het concept. 
Ook het stukje mentale motivatie is een perfecte aanvulling! Eigenlijk wist ik vrij snel: ik wil Bailine Rijswijk overnemen en nog veel meer mensen dit laten ervaren. Het voelt zo bijzonder dat Margriet en ik op elkaars pad zijn gekomen. Precies op het juiste moment komt alles samen.

Inmiddels ben je de eigenaresse van Bailine Rijswijk wat heeft je doen besluiten om het roer om te gooien en franchise ondernemer te worden?
Tot tien jaar geleden werkte ik bij de ING. Na een reorganisatie in 2011 besloot ik om een andere weg in te slaan. Na een opleiding gewichtsconsulente twijfelde ik om voor mezelf te starten. Uiteindelijk deed ik dit niet en ging ik opnieuw in loondienst bij een afslankketen. Eigenlijk voelt het nu alsof ik de kans krijg om dat te gaan doen wat ik tien jaar geleden al had willen doen. Van mezelf weet ik dat ik een harde werker ben. Wat zou er gebeuren als ik al die energie in mijn eigen studio zou steken? Een spannende uitdaging! Het ondernemen geeft me een vorm van vrijheid. De energie die ik er insteek haal ik er ook weer dubbel uit!


Wat is je persoonlijke drijfkracht?
Het voelt als een missie om mensen die ‘life change’ te laten maken. Het is zo belangrijk om voor je eigen lichaam te zorgen, juist nu. Daar wil ik mensen in meenemen. Je innerlijke tuintje noem ik het ook wel eens. 

Wat hoop je te mogen bereiken als franchiseondernemer?
Om nog meer mensen kennis te laten maken met Bailine. De uitwerking kan zo verrassend zijn! Dat ik mensen mag helpen bij het realiseren van hun doelstelling geeft me heel veel voldoening. Tegelijkertijd vind ik het ook belangrijk om de klant te leren hoe hij of zij zelf aan de slag kan.

Wat zou je willen zeggen tegen potentiele klanten? 
Grijp de kans om aan jezelf te werken! Ik nodig je graag uit in de studio in Rijswijk. Boek hier een gratis proefbehandeling in. Samen stellen we een behandelplan op zodat je precies weet waar je aan toe bent! 
 

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Geplaatst op: 2022-03-24

  Wist je dat je stofwisseling vertraagt wanneer je minder eet? Zodra je porties wat groter worden sla je deze direct op.  De start van het jojo-effect. Heel vaak gaat het niet allee...

Lees meer Meer nieuws
Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws