Nelie van Bailine Roosendaal tekent haar voortgangscontract voor 5 jaar!

Nelie van Bailine Roosendaal tekent haar voortgangscontract voor 5 jaar! 
Met het tekenen van de overeenkomst kan Nelie een vervolg geven aan haar missie, mensen helpen om hun dromen waar te maken!

Aan de Kade 33 in Roosendaal ontvangt Nelie je graag! Wist je dat we bij Bailine gebruik maken van een geavanceerde computergestuurde trainingssimulator? Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. 

Samen creeren we je nieuwe en gezonde levensstijl. Het alternatief voor de sportschool waarbij je dankzij elektrostimulatie heel gericht kunt trainen en je gewenste resultaten kunt bereiken op een veilige en vertrouwde manier. Zo vinden onze behandelingen plaats op afspraak en in een privécabine.

Wil je direct een proefbehandeling boeken bij Bailine Roosendaal of in één van de andere Bailine studio's?
Klik hier!
 

 

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van  een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Geplaatst op: 2021-04-22

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van Corona? Heb je last van vermoeidheidsklachten, ben je je spierkracht deels verloren en voel je je futloos? Onze Bailine-methode kan je helpen om je spieren op een to...

Lees meer Meer nieuws
Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws