Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Je leeft voor je gevoel dezelfde leefstijl als vroeger en tóch word je steeds zwaarder. Herkenbaar? Wij leggen je vandaag graag uit waarom dit best logisch is en hoe je hier iets aan kunt veranderen!

Wist je dat rond het 50e levensjaar de spiermassa afneemt en de hoeveelheid vetweefsel toeneemt? Spierweefsel verbrandt meer calorieën dan vetweefsel, ook in rust! 
Dus simpel gezegd: wanneer je minder spieren hebt, heb je automatisch minder calorieën nodig dit bevestigd ook Gezondheidsnet.

Wanneer je lichaam verandert en je de eetgewoontes niet aanpast is er dus wel degelijk een logische verklaring voor de extra kilo's.
Tijd om de levensstijl aan te passen op de conditie van het lichaam. Maar hoe pak je dit effectief en doeltreffend aan?

Krachttraining door middel van EMS

De spierstimulator van Bailine werkt op basis van elektrische impulsen. Onze geautomatiseerde spierstimulerende elektrotrainingen bij Bailine staat gelijk aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Op deze manier kun je op een veilige en verantwoorde manier je spiermassa op een gezonde manier opbouwen en zo de verbranding verhogen evenals het gehele metabolisme.

Voeding die past bij jouw levensstijl

De ondersteuning van Bailine is meer dan enkel een voedingsadvies. We gaan samen aan de slag en brengen de eetgewoontes in kaart. Vervolgens helpen we bij de keuze van een ‘dieetplan’ dat het beste aansluit op jouw huidige levensstijl en op jouw conditie. 

Maak gratis kennis met Bailine

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

 

 

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws