Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Je leeft voor je gevoel dezelfde leefstijl als vroeger en tóch word je steeds zwaarder. Herkenbaar? Wij leggen je vandaag graag uit waarom dit best logisch is en hoe je hier iets aan kunt veranderen!

Wist je dat rond het 50e levensjaar de spiermassa afneemt en de hoeveelheid vetweefsel toeneemt? Spierweefsel verbrandt meer calorieën dan vetweefsel, ook in rust! 
Dus simpel gezegd: wanneer je minder spieren hebt, heb je automatisch minder calorieën nodig dit bevestigd ook Gezondheidsnet.

Wanneer je lichaam verandert en je de eetgewoontes niet aanpast is er dus wel degelijk een logische verklaring voor de extra kilo's.
Tijd om de levensstijl aan te passen op de conditie van het lichaam. Maar hoe pak je dit effectief en doeltreffend aan?

Krachttraining door middel van EMS

De spierstimulator van Bailine werkt op basis van elektrische impulsen. Onze geautomatiseerde spierstimulerende elektrotrainingen bij Bailine staat gelijk aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Op deze manier kun je op een veilige en verantwoorde manier je spiermassa op een gezonde manier opbouwen en zo de verbranding verhogen evenals het gehele metabolisme.

Voeding die past bij jouw levensstijl

De ondersteuning van Bailine is meer dan enkel een voedingsadvies. We gaan samen aan de slag en brengen de eetgewoontes in kaart. Vervolgens helpen we bij de keuze van een ‘dieetplan’ dat het beste aansluit op jouw huidige levensstijl en op jouw conditie. 

Maak gratis kennis met Bailine

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

 

 

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?

Geplaatst op: 2021-06-10

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren? Trakteer hem op vaderdag met een cadeaubon of gratis proefbehandeling en laat hem verrassen door Bailine! Wat is spierstimulatie? Wist je d...

Lees meer Meer nieuws
Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Pas jij je levensstijl aan op de conditie van het lichaam?

Geplaatst op: 2021-06-03

Je leeft voor je gevoel dezelfde leefstijl als vroeger en tóch word je steeds zwaarder. Herkenbaar? Wij leggen je vandaag graag uit waarom dit best logisch is en hoe je hier iets aan kunt veranderen! ...

Lees meer Meer nieuws