Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te openen? Wil je zelf franchise ondernemer worden of ben je benieuwd wat het Bailine concept voor jou zou kunnen betekenen? Kim vertelt je graag alles over haar ervaringen tot nu toe!

Vandaag, op 1 april 2021 open je Bailine Eindhoven. Hoe is Bailine op je pad gekomen en wat maakt dat je besloten hebt om een eigen studio te openen?

Het begon allemaal bij mijn moeder. Zij is klant bij Bailine Alphen aan den Rijn en was na een paar behandelingen zéér tevreden. Ik had op dat moment geen baan en ben altijd veel bezig met sport, voeding en een gezonde levensstijl. 

Mijn moeder vond het starten van een eigen Bailine studio echt iets voor mij en is gaan kijken op de website van Bailine of er al een studio in Eindhoven was, de plaats waar ik woon. 

Dit bleek nog niet het geval en zodoende heb ik meteen contact opgenomen met Ellen Vink (Bailine Nederland) en is het balletje gaan rollen. In eerste instantie wilde ik de studio bij mij thuis in de garage bouwen. Hier is ruimte genoeg en het leek mijn man en mij ideaal. Tot opeens het huis naast ons te koop kwam te staan en wij dit konden kopen. Nu verhuur ik de bovenverdieping en ben ik beneden mijn studio gaan bouwen. We hebben alles zelf gedaan dus het is helemaal geworden zoals ik voor ogen had.

Met welke reden heb je voor het franchise concept van Bailine gekozen?

Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wilde; de kinderopvang of het gastouderschap wat ik lange tijd heb gedaan is leuk, maar dit zag ik mezelf niet mijn hele leven doen. 

Mijn ouders zijn allebei ondernemers dus het ondernemen heb ik vroeger ook meegekregen. Nu doe ik mijn eigen ding ben ik zelf in ‘the lead’ en ontwikkel ik mij verder op het gebied van voeding en beweging. Het Bailine programma is breed. Het richt zich op 5 principes: voedingsadvies, mentale motivatie, figuurvorming, pijnvermindering en de natuurlijke facelift. Dit in combinatie met het EMS-trainingsprogramma maakt dat ik veel mensen kan helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. 

Met welke achtergrond ben je aan dit avontuur begonnen?

Ik train zelf veel; hardlopen, krachttraining, boksen, yoga: het liefste 2 keer per dag. Je kunt wel zeggen dat ik redelijk verslaafd ben aan de gym. Ook qua voeding probeer ik regelmatig nieuwe recepten en probeer ik zo gezond en clean mogelijk te eten. Ik merk dat veel mensen graag voedingsadvies van mij willen hebben.

Ik had nog geen opleiding gevolgd hiervoor, alles is uit eigen ervaring. Inmiddels is dat anders. Ik ben nu bijna klaar met de opleiding 'voedingsconsulente'!

Kun je iets vertellen over de nieuwe studio in Eindhoven?

Ik kan wel zeggen dat mijn studio heel uniek en gezellig is. Omdat wij alles zelf gemaakt hebben, ook de meubels is alles op maat gemaakt en aangepast op mijn smaak. Ik ben dol op graffiti dus dat kon ook niet ontbreken; ik heb een wand met graffiti behang. Ook heb ik in het bos een enorme stok gevonden en deze gebruikt voor het maken van een lamp. Mijn studio met 3 cabines heeft een industriële en stoere uitstraling die erg bij mij past. Door de houten elementen is het een gezellig en warm geheel geworden.

Wat is jouw persoonlijke drijfkracht?

Ik weet zelf hoe happy ik ervan word door fit en in shape te zijn en dit gun ik iedereen. Ik ben gek op krachttraining maar ik weet ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Met Bailine kan ik krachttraining toegankelijk maken voor iedereen! Samen doelstellingen bereiken die voorheen onbereikbaar leken dat is enorm dankbaar werk.

Waar hoop je over een jaar te staan met Bailine Eindhoven?

Ik hoop een mooi klantenbestand opgebouwd te hebben en een goede naam te hebben in Eindhoven. Ik hoop dat mensen zich hier op hun gemak voelen en dat ik het juiste zetje in de rug kan zijn naar een gezonde levensstijl. Ben je nieuwsgierig wat Bailine in jouw situatie zou kunnen betekenen? Klik hier door en boek direct een gratis proefbehandeling in. Onze behandelingen zijn coronaproof en vinden enkel plaats op afspraak in een privécabine. Zo kun jij veilig en vertrouwd in shape komen. 

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws