Per 1 januari 2021 neemt Bailine specialiste Desiree Meijer Bailine Papendrecht over van Ellen Vink!

 

Groot nieuws! Ondanks de huidige omstandigheden begint het jaar goed voor Bailine specialiste Desiree Meijer. Per 1 januari 2021 mag zij zich de trotse eigenaresse noemen van haar tweede Bailine studio: ‘Bailine Papendrecht’. 

Desiree neemt het stokje over van voormalig eigenaresse en Franchisegever van Bailine Nederland, Ellen Vink. Een mooie ontwikkeling niet alleen voor Ellen, die zich nu volledig kan focussen op het franchise gedeelte voor Bailine Nederland, maar zeker ook voor Desiree! Ben je benieuwd naar de drijfkracht van Desiree, naar haar ervaring als Franchiseondernemer of heb je misschien zelf interesse om een eigen Bailine studio te openen? Desiree vertelt je graag alles over haar Bailine carrière tot nu toe!

Hoe kwam Bailine op je pad en wat maakt dat je destijds de stap hebt gezet om een eigen Bailine studio te openen?

“In 2014 vertelde een dame dat ze een medewerker zochten voor Bailine Papendrecht. Ik ging op gesprek bij Ellen en werd aangenomen. Drie jaar lang heb ik me met volle enthousiasme ingezet voor Bailine Papendrecht. In 2017 kreeg ik de kans om Bailine Barendrecht over te nemen. Ik dacht direct, hé dit is een kans! Ik kende de Bailine methode inmiddels door en door en ik was ervan overtuigd dat ik dit zelf ook zou kunnen. In september 2017 was het dan zo ver; ik werd de eigenaresse van Bailine Barendrecht!”

Hoe bevalt het je om franchise ondernemer te zijn? 
“Het bevalt goed om onderneemster te zijn. Door het franchiseconcept hoef je niet zelf alles uit te vinden. Er is al een hoop geregeld en is er een mooi team aan collega’s waar je terecht kunt. Het werk is enorm afwisselend. Je kan zelf je beslissingen maken en iedere dag kom je weer voor een nieuwe uitdaging te staan.”

Wat is je persoonlijke drijfkracht 
“Mijn drijfveer zijn mijn klanten. Het is elke dag weer interessant en gezellig om mijn klanten te helpen hun doel te laten bereiken en ervoor te zorgen dat zij gezond en fit worden en blijven. Fantastisch toch? Ik geniet van de reuring!”

Binnenkort neem je de studio over in Papendrecht, van harte gefeliciteerd! Wat heeft je ertoe gezet om deze uitdaging aan te gaan?
“Het openen van een tweede Bailine studio zat niet in de planning, maar het kan raar lopen!’, lacht Desiree. Ik zie het als een mooie kans! Het is voor mij heel bijzonder dat ik vanaf 1 januari 2021 nu ook de eigenaresse ben van Bailine Papendrecht, de basis waar het voor mij allemaal begon.”

In de afgelopen jaren heb je als Bailine therapeute heel wat meegemaakt, kun je een ervaring met ons delen die jou altijd bij zal blijven? 
“Jazeker, het is zo mooi hoe Bailine het verschil kan maken in het leven van de ander. Om een voorbeeld te noemen: Ik ontving een klant met een hele zere rug. Lopen was moeilijk, ze kon lastig rechtop lopen en geen veters meer strikken. Dankzij de Bailine pijnbestrijding kan zij zich nu weer goed bewegen en ziet het leven er voor haar nu heel anders uit. Een klant voor het leven!”

Hou houd jij alle balletjes hoog als ondernemer?
“Het is hard werken, maar ik doe het met veel plezier en passie! Ik zie de vordering en de instelling van mijn klanten. Dankzij de rol die ik daarin mag uitoefenen blijf ik enthousiast.”

Wat hoop je met jouw twee studio’s nog te mogen bereiken?
“Van deze twee studio’s ga ik een nog groter succes maken! Daarna zien we verder. We staan open voor verdere ontwikkelingen en uitdagingen!”

Zou je het anderen aanraden om ook franchise ondernemer bij Bailine te worden en waarom?
“Franchisenemer zijn bij Bailine is werken in een leuk, gevarieerd team van collega’s. Het werken met verschillende mensen maakt elke dag uniek. Geen enkele dag is saai. Stilzitten is er niet bij, maar dat is nou juist wat t allemaal de moeite waard maakt!”

 

Vanwege de huidige omstandigheden zijn onze Bailine studio’s helaas gesloten tot en met 19 januari 2021. Ben je benieuwd hoe Bailine voor jou het verschil kan maken? Reserveer alvast een gratis proefbehandeling! Onze behandelingen zijn coronaproof, vinden alleen plaats op afspraak en je wordt altijd behandeld in een privécabine.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws