Recept: Vegetarische Omelet Wrap

Op deze zonovergoten dag delen we graag een licht, verantwoord maar toch voedzaam recept. De omelet wrap! De naam zegt het al; een wrap gemaakt van een gebakken ei. Zo hoef jij niet lang in de keuken te staan maar tover je toch snel iets bijzonders op tafel. 

Vul de omelet wrap met groenten die jij het allerlekkerst vindt of gebruik groenten die je toch nog in huis hebt liggen!


De combinaties zijn eindeloos. Misschien kies jij voor een omeletwrap gevuld met spinazie en bieten? Of geef jij jouw omelet wrap een Mexicaans tintje en ga je voor een mix van bonen, mais en avocado? 

Wist je dat eieren een goede bron van essentiële eiwitten zijn? Ze bevatten bovendien veel vitamines en mineralen. Kortom; een prima basis voor een gezonde snack of maaltijd.

Wat heb je nodig?

- Scheutje olijfolie
- 1 a 2 eieren per persoon
- Snufje peper en zout
- Groenten naar keuze!
- Optioneel: kruiden om de eiwrap mee af te maken

Namens Bailine wensen we je alvast veel kookplezier en.... Eetsmakelijk!
 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws
Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Vandaag is het zo ver Bailine Arnhem is een feit!

Geplaatst op: 2021-03-15

Per 1 april zijn Miriam en Shirley de trotse eigenaresses van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is of heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Mi...

Lees meer Meer nieuws