Recept: Vegetarische Omelet Wrap

Op deze zonovergoten dag delen we graag een licht, verantwoord maar toch voedzaam recept. De omelet wrap! De naam zegt het al; een wrap gemaakt van een gebakken ei. Zo hoef jij niet lang in de keuken te staan maar tover je toch snel iets bijzonders op tafel. 

Vul de omelet wrap met groenten die jij het allerlekkerst vindt of gebruik groenten die je toch nog in huis hebt liggen!


De combinaties zijn eindeloos. Misschien kies jij voor een omeletwrap gevuld met spinazie en bieten? Of geef jij jouw omelet wrap een Mexicaans tintje en ga je voor een mix van bonen, mais en avocado? 

Wist je dat eieren een goede bron van essentiële eiwitten zijn? Ze bevatten bovendien veel vitamines en mineralen. Kortom; een prima basis voor een gezonde snack of maaltijd.

Wat heb je nodig?

- Scheutje olijfolie
- 1 a 2 eieren per persoon
- Snufje peper en zout
- Groenten naar keuze!
- Optioneel: kruiden om de eiwrap mee af te maken

Namens Bailine wensen we je alvast veel kookplezier en.... Eetsmakelijk!
 

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws