Recept: Vegetarische Omelet Wrap

Op deze zonovergoten dag delen we graag een licht, verantwoord maar toch voedzaam recept. De omelet wrap! De naam zegt het al; een wrap gemaakt van een gebakken ei. Zo hoef jij niet lang in de keuken te staan maar tover je toch snel iets bijzonders op tafel. 

Vul de omelet wrap met groenten die jij het allerlekkerst vindt of gebruik groenten die je toch nog in huis hebt liggen!


De combinaties zijn eindeloos. Misschien kies jij voor een omeletwrap gevuld met spinazie en bieten? Of geef jij jouw omelet wrap een Mexicaans tintje en ga je voor een mix van bonen, mais en avocado? 

Wist je dat eieren een goede bron van essentiële eiwitten zijn? Ze bevatten bovendien veel vitamines en mineralen. Kortom; een prima basis voor een gezonde snack of maaltijd.

Wat heb je nodig?

- Scheutje olijfolie
- 1 a 2 eieren per persoon
- Snufje peper en zout
- Groenten naar keuze!
- Optioneel: kruiden om de eiwrap mee af te maken

Namens Bailine wensen we je alvast veel kookplezier en.... Eetsmakelijk!
 

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van  een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van een Corona infectie? Bailine kan uitkomst bieden!

Geplaatst op: 2021-04-22

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van Corona? Heb je last van vermoeidheidsklachten, ben je je spierkracht deels verloren en voel je je futloos? Onze Bailine-methode kan je helpen om je spieren op een to...

Lees meer Meer nieuws
Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. 

Geplaatst op: 2021-03-31

Per 1 april is Kim van Vliet de trotse eigenaresse van Bailine Eindhoven. Na veel voorbereidingen is de studio inmiddels helemaal klaar! Ben je benieuwd waarom Kim besloten heeft om een Bailine studio te ...

Lees meer Meer nieuws