Recept: zomerse groene smoothie

De zomervakantie is in volle gang en de temperaturen lopen op! Tijd voor een zomerse groene smoothie!

Het voordeel van een verse groene smoothie? Je kunt het makkelijk klaar maken, de variaties zijn eindeloos en het is ook nog eens heel voedzaam en gezond!
Wist je dat je lichaam een groene smoothie vaak makkelijk kan verteren? Door de groenten te pureren komen er allerlei voedingsstoffen vrij die een efficiënte spijsvertering en opname van voedingsstoffen bevorderen.

Tijd om de blender erbij te pakken...

Wat doen we er in?

- 1 avocado

- een bevroren banaan

- 2 handjes spinazie

- 200 ml amandelmelk/sojamelk/havermelk

- 50 ml plantaardige yogurt 

- theelepel natuurlijke honing

Wat moet je doen? 

Makkelijker kan het niet... Gooi alle ingredienten bij elkaar en zet de blender aan!

Geniet ervan!

 

Extra steuntje in de rug nodig? Zoek je een alternatief voor de sportschool? Maak kennis met de kracht van spierstimulatie!

EMS (electric muscle stimulation) wordt al meer dan 50 jaar met succes gebruikt bij de opbouw van spieren. In de jaren 70 waren het voornamelijk topsporters die profiteerden van een enorme toename aan kracht dankzij het gebruik van EMS! 
Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Plan hier direct een gratis proefbehandeling in!

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

Geplaatst op: 2021-09-23

15 jaar geleden opende Susan Bailine Scheemda! Inmiddels zijn we jaren verder. Er zijn veel ontwikkelingen geweest maar haar passie om mensen te helpen bij Bailine Scheemda is nog altijd even groot. Vandaag ve...

Lees meer Meer nieuws
Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Geplaatst op: 2021-09-08

Wil je met een frisse start beginnen aan een gezonde levensstijl maar dan wel eentje die je vol kunt en wil houden?  Vandaag delen we graag een lekker en verantwoord recept om je alvast een duwtje i...

Lees meer Meer nieuws