Recept: zomerse groene smoothie

De zomervakantie is in volle gang en de temperaturen lopen op! Tijd voor een zomerse groene smoothie!

Het voordeel van een verse groene smoothie? Je kunt het makkelijk klaar maken, de variaties zijn eindeloos en het is ook nog eens heel voedzaam en gezond!
Wist je dat je lichaam een groene smoothie vaak makkelijk kan verteren? Door de groenten te pureren komen er allerlei voedingsstoffen vrij die een efficiënte spijsvertering en opname van voedingsstoffen bevorderen.

Tijd om de blender erbij te pakken...

Wat doen we er in?

- 1 avocado

- een bevroren banaan

- 2 handjes spinazie

- 200 ml amandelmelk/sojamelk/havermelk

- 50 ml plantaardige yogurt 

- theelepel natuurlijke honing

Wat moet je doen? 

Makkelijker kan het niet... Gooi alle ingredienten bij elkaar en zet de blender aan!

Geniet ervan!

 

Extra steuntje in de rug nodig? Zoek je een alternatief voor de sportschool? Maak kennis met de kracht van spierstimulatie!

EMS (electric muscle stimulation) wordt al meer dan 50 jaar met succes gebruikt bij de opbouw van spieren. In de jaren 70 waren het voornamelijk topsporters die profiteerden van een enorme toename aan kracht dankzij het gebruik van EMS! 
Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Plan hier direct een gratis proefbehandeling in!

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws