Samen gaan we voor een gezonder Nederland!

Wil jij dolgraag de stap zetten naar een gezondere levensstijl? Heb je last van gezondheidsklachten door Corona? Voel je je futloos en zou je dolgraag energieker in het leven willen staan? WIl je je weerstand verhogen?
Ook dan kan Bailine uitkomst bieden! Samen gaan we voor een gezonder Nederland!

Onze Bailine specialisten helpen je graag om een levensstijl te creeeren die past bij jouw gewoontes. Geen streng dieet, geen jojo-effect. Maar een nieuwe en realistische manier van leven die naadloos aansluit op jouw behoeftes.
De resultaten laten zien dat onze aannpak werkt zowel voor mannen als voor vrouwen. Wist je dat je ook samen, als koppel aan de slag kunt gaan om jullie doelen te bereiken? Onlangs viel een stel bij Bailine Arnhem 10,7 kg af en verloren zij samen 86cm in omvang binnen een aantal weken. Benieuwd naar nog meer resultaten? De dames van Bailine Arnhem delen het graag op hun Facebookpagina!

Of Anita, zij is met hulp van Bailine Haarlem in 10 behandelingen 10kg en 41cm kwijt. 

Krachttraining door middel van EMS

De spierstimulator van Bailine werkt op basis van elektrische impulsen. Onze geautomatiseerde spierstimulerende elektrotrainingen bij Bailine staat gelijk aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Op deze manier kun je op een veilige en verantwoorde manier je spiermassa op een gezonde manier opbouwen en zo de verbranding verhogen evenals het gehele metabolisme.

Voeding die past bij jouw levensstijl

De ondersteuning van Bailine is meer dan enkel een voedingsadvies. We gaan samen aan de slag en brengen de eetgewoontes in kaart. Vervolgens helpen we bij de keuze van een ‘dieetplan’ dat het beste aansluit op jouw huidige levensstijl en op jouw conditie. 

Maak gratis kennis met Bailine

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws