Samen gaan we voor een gezonder Nederland!

Wil jij dolgraag de stap zetten naar een gezondere levensstijl? Heb je last van gezondheidsklachten door Corona? Voel je je futloos en zou je dolgraag energieker in het leven willen staan? WIl je je weerstand verhogen?
Ook dan kan Bailine uitkomst bieden! Samen gaan we voor een gezonder Nederland!

Onze Bailine specialisten helpen je graag om een levensstijl te creeeren die past bij jouw gewoontes. Geen streng dieet, geen jojo-effect. Maar een nieuwe en realistische manier van leven die naadloos aansluit op jouw behoeftes.
De resultaten laten zien dat onze aannpak werkt zowel voor mannen als voor vrouwen. Wist je dat je ook samen, als koppel aan de slag kunt gaan om jullie doelen te bereiken? Onlangs viel een stel bij Bailine Arnhem 10,7 kg af en verloren zij samen 86cm in omvang binnen een aantal weken. Benieuwd naar nog meer resultaten? De dames van Bailine Arnhem delen het graag op hun Facebookpagina!

Of Anita, zij is met hulp van Bailine Haarlem in 10 behandelingen 10kg en 41cm kwijt. 

Krachttraining door middel van EMS

De spierstimulator van Bailine werkt op basis van elektrische impulsen. Onze geautomatiseerde spierstimulerende elektrotrainingen bij Bailine staat gelijk aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Op deze manier kun je op een veilige en verantwoorde manier je spiermassa op een gezonde manier opbouwen en zo de verbranding verhogen evenals het gehele metabolisme.

Voeding die past bij jouw levensstijl

De ondersteuning van Bailine is meer dan enkel een voedingsadvies. We gaan samen aan de slag en brengen de eetgewoontes in kaart. Vervolgens helpen we bij de keuze van een ‘dieetplan’ dat het beste aansluit op jouw huidige levensstijl en op jouw conditie. 

Maak gratis kennis met Bailine

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

Geplaatst op: 2021-09-23

15 jaar geleden opende Susan Bailine Scheemda! Inmiddels zijn we jaren verder. Er zijn veel ontwikkelingen geweest maar haar passie om mensen te helpen bij Bailine Scheemda is nog altijd even groot. Vandaag ve...

Lees meer Meer nieuws
Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Geplaatst op: 2021-09-08

Wil je met een frisse start beginnen aan een gezonde levensstijl maar dan wel eentje die je vol kunt en wil houden?  Vandaag delen we graag een lekker en verantwoord recept om je alvast een duwtje i...

Lees meer Meer nieuws