Slank en fit de zomer in met Bailine!

Yes! De zomer is officieel begonnnen!

Kijk jij er naar uit om steeds vaker in je zomerjurkje te kunnen paraderen of loop jij het liefst in een lange broek? Juist in de zomer ligt het gewicht voor veel mannen en vrouwen onder een vergrootglas. Verwijt jij jezelf ook regelmatig dat je niet goed genoeg bent? Je benen zijn te dik, je buik is te mollig of je armen zijn te flubberig? En dan hebben we het nog niet over de spiermassa en spierkracht.

Stop met verwijten! Gooi het roer om en kijk naar wat je kunt doen om gezonder en fitter in je lichaam te zitten. Onze Bailine specialisten kijken graag met je mee en stellen tijdens een (gratis) proefbehandeling een behandelplan op zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Samen zetten we de stap naar een gezondere levensstijl op een realistische manier! 

Onlangs Corona gehad? 

Ondervind jij nog dagelijks de gevolgen van Corona? Heb je last van vermoeidheidsklachten, ben je je spierkracht deels verloren en voel je je futloos? Onze Bailine-methode kan je helpen om je spieren op een toegankelijke en veilige manier te trainen. De computergestuurde elektrotraining van Bailine zorgt door middel van elektrostimulatie dat de spieren met effectieve impulsen worden geprikkeld. De spieren worden zo gestimuleerd en versterkt terwijl jij je kunt ontspannen in een privécabine. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees hier verder!

Wist je dat Bailine gebruik maakt van spierstimulatie?

EMS (electric muscle stimulation) wordt al meer dan 50 jaar met succes gebruikt bij de opbouw van spieren. In de jaren 70 waren het voornamelijk topsporters die profiteerden van een enorme toename aan kracht dankzij het gebruik van EMS! 
Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Plan hier direct een gratis proefbehandeling in!

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier direct een gratis proefbehandeling in en laat je verrassen!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws