Terugblik op 2021

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten. 
Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzien van de juiste begeleiding en ondersteuning op een verantwoorde manier? 
Inmiddels is deze nieuwe werkwijze ons in de afgelopen 2 jaar helemaal eigen geworden. Dankzij het gebruik van privécabines, behandelingen op afspraak en het volgen van strikte hygienemaatregelen helpen we duizenden vrouwen én mannen om hun doelen te bereiken. 


Bailine is meer dan figuurvorming!

Vorig jaar stond de begeleiding bij revalidatie na een COVID-19 besmetting nog in de kinderschoenen. Dat is nu wel anders! 
Inmiddels begeleiden we verschillende klanten naar een gezondere levensstijl en de resultaten liegen er niet om. 
Ook Susan van Bailine Scheemda vertelde hoe zij op creatieve wijze een positieve twist kon geven aan de pandemie. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier

In 2021 gingen we opnieuw aan de slag met de Kickstartweken om zo nog meer mensen te motiveren om op laagdrempelige wijze te werken aan zichzelf.
Meer dan ooit realiseren we ons hoe belangrijk de gezondheid is! We gingen dieper in op verschillende vitamines online maar ook in onze (gratis) nieuwsbrief!

Ook onze Franchise ondernemers hebben niet stil gezeten! Zo nam Christianne per 1 januari Bailine Haarlem over. Miriam en Shirley openden Bailine Arnhem. Kim werd de troste eigenaresse van Bailine Eindhoven.
Het contract met Shohreh werd getekend voor Bailine Utrecht en Marga gaat aan de slag voor Bailine Rijswijk!

We vernieuwden in samenwerking met Anke Bot en Margiet Den Hartog onze audio! De teksten geven informatie over je lichaam, de voedingsgewoonte die bij jouw levensstijl en metabolisme past maar geeft ook leidraad voor jouw doelstelling.

Bailine Denemarken bestond 25 jaar. We omringden ons met ondernemers en ondernemers in spé op de Franchise Beurs Onderneem 't en onlangs stonden we in het Algemeen Dagblad met een prachtig artikel over onze ondersteuning na een COVID-19 besmetting.

Dankzij de inzet van onze klanten en de begeleiding van de Franchise ondernemers hebben we vele doelen mogen bereiken en daar zijn we meer dan trots op!

Tijd om nu vooruit te kijken! Wil jij samen met ons in 2022 het roer omgooien? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
De eerste proefbehandeling is helemaal gratis.

Namens Bailine wensen we je een gezond en fit 2022!

 

Eieren tijdens de Pasen? Zo gezond is het!

Eieren tijdens de Pasen? Zo gezond is het!

Geplaatst op: 2022-04-14

Een ei ongezond? Dit weekend vieren we Pasen! En hoe kun je dat nou beter vieren dan met eieren? Gekookt, gebakken of gepocheerd de mogelijkheden van eieren zijn eindeloos.  Tot nog niet zo lang geled...

Lees meer Meer nieuws
Afvallen door meer te eten? Het kan!

Afvallen door meer te eten? Het kan!

Geplaatst op: 2022-03-24

  Wist je dat je stofwisseling vertraagt wanneer je minder eet? Zodra je porties wat groter worden sla je deze direct op.  De start van het jojo-effect. Heel vaak gaat het niet allee...

Lees meer Meer nieuws