Veilig en verantwoord van de vakantiekilo's af? Laat je verrassen door Bailine!

 

Ben jij ook zo geschrokken van de weegschaal na de vakantieperiode? Wil je met een frisse start beginnen aan een gezonde levensstijl maar dan wel eentje die je vol kunt en wil houden? 

Laat je verrassen door de resultaten! Samen met een Bailine specialist ga je aan de slag waarbij we een behandelplan opstellen die past bij jouw doelen. Met elkaar zorgen we ervoor dat je fitter wordt op een veilige en vertrouwde manier. 
Onze Bailine specialisten geven je voedingsadvies dat past binnen jouw huidige levensstijl. Op deze manier wordt de stap naar een gezonder leven niet alleen kleiner, je zult zien dat je het ook veel beter kunt volhouden en zult omarmen. 

Maak kennis met elektrostimulatie!

Om de spieren te trainen maken we gebruik van spierstimulatie. EMS (electric muscle stimulation) wordt al meer dan 50 jaar met succes gebruikt bij de opbouw van spieren.  Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen in een privécabine. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Kortom een mooie manier om op een geleidelijke maar effectieve manier aan jezelf te werken! Wil jij ervaren wat Bailine voor jou zou kunnen betekenen? 
Boek hier een gratis proefbehandeling bij een studio bij jou in de buurt!

 

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws