Veilig en verantwoord van de vakantiekilo's af? Laat je verrassen door Bailine!

 

Ben jij ook zo geschrokken van de weegschaal na de vakantieperiode? Wil je met een frisse start beginnen aan een gezonde levensstijl maar dan wel eentje die je vol kunt en wil houden? 

Laat je verrassen door de resultaten! Samen met een Bailine specialist ga je aan de slag waarbij we een behandelplan opstellen die past bij jouw doelen. Met elkaar zorgen we ervoor dat je fitter wordt op een veilige en vertrouwde manier. 
Onze Bailine specialisten geven je voedingsadvies dat past binnen jouw huidige levensstijl. Op deze manier wordt de stap naar een gezonder leven niet alleen kleiner, je zult zien dat je het ook veel beter kunt volhouden en zult omarmen. 

Maak kennis met elektrostimulatie!

Om de spieren te trainen maken we gebruik van spierstimulatie. EMS (electric muscle stimulation) wordt al meer dan 50 jaar met succes gebruikt bij de opbouw van spieren.  Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen in een privécabine. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Kortom een mooie manier om op een geleidelijke maar effectieve manier aan jezelf te werken! Wil jij ervaren wat Bailine voor jou zou kunnen betekenen? 
Boek hier een gratis proefbehandeling bij een studio bij jou in de buurt!

 

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

In gesprek met Susan van Bailine Scheemda

Geplaatst op: 2021-09-23

15 jaar geleden opende Susan Bailine Scheemda! Inmiddels zijn we jaren verder. Er zijn veel ontwikkelingen geweest maar haar passie om mensen te helpen bij Bailine Scheemda is nog altijd even groot. Vandaag ve...

Lees meer Meer nieuws
Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Deze week op het menu: frisse rode linzen salade!

Geplaatst op: 2021-09-08

Wil je met een frisse start beginnen aan een gezonde levensstijl maar dan wel eentje die je vol kunt en wil houden?  Vandaag delen we graag een lekker en verantwoord recept om je alvast een duwtje i...

Lees meer Meer nieuws