Versterk je immuunsysteem, slik vitamine D!

De verkoop op vitamine D stijgt enorm en dat is niet zonder reden. Volgens experts vergroot het mogelijk de weerstand tegen het coronavirus. Een Zweeds onderzoek toont aan dat vitamine D mogelijk de ziekteverschijnselen tegengaat. Op de officiele resultaten moeten we nog even wachten aangezien de praktijkstudies nog in volle gang zijn maar dat neemt niet weg dat het op peil houden van het vitamine D-gehalte juist nu nog belangrijker is!

We krijgen vitamine D binnen door de zon en voeding, zoals vette vis en eieren. Bijna 60% van de Nederlanders heeft in de winter een vitamine D-tekort. Dat moet en kan ook anders. Je kunt natuurlijk wat vaker midden op de dag naar buiten gaan of beter op je voeding letten maar je kunt daarnaast ook kiezen voor een vitamine D-supplement. 

Via Bailine bestel je kwalitatieve supplementen van Be-Life. De Be-Life voedingssupplementen worden met kwalitatieve grondstoffen, op verantwoorde wijze en conform hoge ecologische standaards geproduceerd. Waarbij respect voor de natuur en een optimale opname in het lichaam centraal staan.Wil je jouw weerstand écht een boost geven dan kun je ook kiezen voor onze complete Weerstand Box. De Weerstand Box is verkrijgbaar via onze studio's. Meer weten over het versterken van het immuunsysteem en ben je benieuwd hoe Bailine je daarbij kan helpen? Wij geven je graag een vrijblijvend advies over hoe we jou doelgericht en op persoonlijke wijze kunnen begeleiden. 

Klik hierboven op de blauwe knop 'Eerste kennismaking -> gratis proefbehandeling' en bezoek de studio.
Wist je dat onze studio's volledig coronaproof zijn? Zo werken onze therpeuten met mondkapjes, lig je altijd in een privécabine en werken we enkel op afspraak zodat je niet onnodig mensen tegenkomt.

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws