Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?

Wil jij jouw vader de kracht van spierstimulatie laten ervaren?
Trakteer hem op vaderdag met een cadeaubon of gratis proefbehandeling en laat hem verrassen door Bailine!

Wat is spierstimulatie?
Wist je dat EMS (electric muscle stimulation) al 50 jaar met succes wordt gebruikt bij de opbouw van spieren? In de jaren 70 waren het voornamelijk topsporters die profiteerden van een enorme toename aan kracht dankzij het gebruik van EMS! 
Elektrostimulatie zet het lichaam in een hogere versnelling terwijl je zelf kunt ontspannen. Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator.
Inmiddels hebben we al meer dan 90 speciale stimulatorprogramma's ontwikkeld, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Op deze manier kunnen we heel gericht aan de slag gaan om spieren op te bouwen, (chronische) pijn te verminderen en centimeters te verliezen!

Boek gratis en vrijblijvend een proefbehandeling in!
Wil jij je vader een origineel cadeau geven? Trakteer hem op een gratis proefbehandeling. 
Tijdens de proefbehandeling ervaar je wat elektrostimulatie doet met je lichaam en hoe het in zijn werk gaat. Daarnaast bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoe een behandelplan eruit zou komen te zien.
Een proefbehandeling kun je hier direct plannen via onze website.

Cadeaubon
Wist je dat je bij de Bailine studio ook terecht kunt voor een cadeaubon? 
Onze cadeaubonnen zien er feestelijk uit en niet geheel onbelangrijk, je kunt zelf het tarief bepalen!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Maak kennis met Marga, de trotse eigenaresse van Bailine Rijswijk!

Geplaatst op: 2022-01-26

V.l.n.r.: Ellen Vink (Bailine NL), Marga Lagendijk (eigenaresse Bailine Rijswijk) en Margriet den Hartog (voormalig eigenaresse Bailine Rijswijk) Per 1 januari is Marga Lagendijk de trotse eigenaresse van B...

Lees meer Meer nieuws
Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Geplaatst op: 2022-01-03

2021 voor Bailine een bijzonder jaar op meerdere fronten.  Door de Corona pandemie werden we gedwongen om in mogelijkheden te denken. Hoe kunnen we onze klanten en potentiele klanten blijven voorzie...

Lees meer Meer nieuws